Vuokran maksu

Vuokrasopimusta tehdessäsi olet saanut vuokranmaksuerittelyn koko vuodeksi. Käytä maksaessasi aina erittelyssä olevaa viitenumeroa, koska silloin maksutiedot kohdistuvat varmasti oikein. Uudet vuokranmaksuerittelyt saat vuosittain vuokrantarkistuksen yhteydessä.

Maksuvalvontaan ja perintään liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä Intrum Oy:lle.

Saatte nopeasti ajan tasaisen tiedon vuokrien maksuvalvonnasta ja perinnästä Intrum Oy:n monikanavaisen asiakaspalvelun kautta.

Maksamiseen ja maksuaikoihin liittyvät yhteydenotot INTRUM OY:

Puh. 09-2291 1798 (avoinna arkisin 7.30–20.00 ja lauantaisin 9.00–16.00)

Sähköposti: maksuvalvonta@intrum.com

Muistutuslaskut ja perintäkirjeet toimitetaan asiakkaillemme Intrumin toimesta. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, Intrum lähettää asiakkaalle ensin yhden muistutuskirjeen, jonka jälkeen saatava siirtyy perintään.

Kun maksat laskun kirjeen maksutiedoilla eräpäivään mennessä, asia on sillä kunnossa. Voit maksaa laskun myös kirjautumalla Oma Intrum –palveluun, joka on auki ympäri vuorokauden.

Mikäli et pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, nopein tapa saada apua on kirjautua Oma Intrum –palveluun. Sitä varten tarvitset pankkitunnukset sekä kirjeessä näkyvän asianumeron. Oma Intrumissa voit kätevästi maksaa velkasi, ehdottaa maksusuunnitelmaa tai lähettää viestin Intrumin asiakaspalveluun. Voit ottaa Intrumiin yhteyttä myös puhelimitse kirjeessä mainituilla yhteystiedoilla.